Verhaal
In de wereld van de maffia gelden er slechts enkele woorden. Respect, haat, wraak, overleven en misdaad zijn daar enkele voorbeelden van. Denk jij dat je je kan redden in deze keiharde wereld? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Op Maffia4Gangsters begin je met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen (en hiermee te racen), drugs te verhandelen en nog allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iets of iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere gangsters aanvallen, of ze zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere steden, stations, havens en vliegvelden kopen, werken, en om niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Maffia4Gangsters.nl is een text based / tekst gebaseerde RPG (role playing game) ook wel MMORPG (massively multiplayer online role playing game) genoemd en dus geen 3D-game, waardoor het altijd, en vanaf iedere computer en iedere internetverbinding gespeeld kan worden! Er zijn altijd mede gangsters online waardoor het spel 24/7 interessant is en je kan spelen wanneer je maar tijd/zin hebt!

Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van Maffia4Gangsters worden? Laat zien wat je kan!

Op Maffia4Gangsters gelden er een aantal rangen. Van laag naar hoog zijn dit:

Rang (heren) Rang (dames)
01 Groentje Groentje
02 Tuig Tuig
03 Meeloper Meeloopster
04 Loopjongen Loopmeisje
05 Zakkenroller Zakkelrolster
06 Dealer Dealster
07 Spion Spionne
08 Verrader Verraadster
09 Winkeldief Winkeldievegge
10 Dief Dievegge
11 Gangster Gangster
12 Moordenaar Moordenares
13 Huurmoordenaar Huurmoordenares
14 Locale leider Locale leidster
15 Leider Leidster
16 Drugsbaron Drugsbarones
17 Godfather Lady of Crime
18 Legende Legende
19 Levende Legende Levende Legende
20 M4G Legende M4G Legende

Sportrang (heren) Sportrang (dames)
01 Wielrenner Wielrenster
02 Voetballer Voetbalster
03 Basketballer Basketbalster
04 Sportleraar Sportlerares
05 Straatvechter Straatvechtster
06 Judoka Judoka
07 Karateleraar Karatelerares
08 Bodybuilder Bodybuildster
09 Worstelaar Worstelaarster
10 Bokser Bokster
11 Kickbokser Kickbokster
12 Free fighter Free fightster
13 Kampioen Kampioen
14 Europese kampioen Europese kampioen
15 Olympische kampioen Olympische kampioen
16 Wereldkampioen Wereldkampioen
17 Legendarische kampioen Legendarische kampioen
18 M4G kampioen M4G kampioen

In het spel gelden rondes. Een ronde duurt gemiddeld drie tot vier maanden. Na elke ronde vindt er een reset plaats, waar dingen zoals callcredits en vipdagen wel bewaard blijven. Iedereen begint dan weer zonder geld en power, maar mocht je in de top 10 zijn geeïndigd dan zal jou naam op de Hall of Fame verschijnen. Daarbij zijn er elke ronde fantastische prijzen te winnen!

Welkom in de wereld van de maffia...